Microdermabrasie met OxyGeneo

Microdermabrasie is een moderne mechanische peeling techniek. Deze benut en bevordert de regenererende eigenschappen van de huid waardoor specifieke huidcondities behandeld kunnen worden.

Hoe werkt microdermabrasie?

Microdermabrasie is een moderne mechanische peeling techniek. Deze benut en bevordert de regenererende eigenschappen van de huid waardoor specifieke huidcondities behandeld kunnen worden. Reeds sinds 1985 wenden dermatologen microdermabrasie succesvol aan. Door de mechanische peeling die tijdens zo'n microdermabrasie behandeling plaatsvindt, worden dode huidcellen op een zachte en gecontroleerde manier laag per laag verwijderd.

 

Wat doet microdermabrasie voor je?

Na een behandeling voelt uw huid zacht en gezond aan. Fijne rimpels en kraaienpootjes kunnen worden verwijderd; littekens, grote poriën en striemen vervagen.

De textuur van uw huid verbetert met elke behandeling zienderogen. Na een 5-tal behandelingen kan een aanzienlijke huidverjonging opgemerkt worden.

De te behandelende zones zijn gelaat, hals, decolleté, handen en de zones op het lichaam met littekens en striemen.

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Daarna brengen wij een voedend masker op uw gelaat aan.
Inwerktijd 15'.

Deze peeling kan op alle soorten huid toegepast worden. Tijdens het "peelen" worden onzuiverheden en dode huidcellen verwijderd.

Het resultaat van deze peeling is reeds na één behandeling zicht- en voelbaar. Een regelmatig gebruik van deze peeling bevordert uiteraard het resultaat.

Promo

Dankzij microdermabrasie is de huid jonger, vitaler, gezonder en elastischer.

Na een microdermabrasiebehandeling met de OxyGeneo wordt onmiddellijk de opname van vocht en actieve ingrediënten gestimuleerd.

Microdermabrasie van OxyGeneo is uitermate geschikt voor:

  • de verbetering van de huidconditie,
  • de verwijdering van onzuiverheden op de huid,
  • de vermindering van rimpels, grove poriën, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken (ook op de handen),
  • de aanpak van littekens en striemen.

Kan éénmalig of als kuur uitgevoerd worden. Universele peeling, zowel voor dames als voor heren, en zowel voor de jongere als voor de rijpere huid.

 

Prijs

Eenmalige behandeling  € 99,-
Abonnement  5 behandelingen +1 gratis  € 495,-

(Er is ook een vriendinnen korting van €10,- op uw volgende behandeling of €50 op een abonnement)Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x