Ready4Summer-challenge

Bent u klaar voor de zomer? Bij Vitala te Heverlee dagen we u uit met onze Ready4Summer Challenge! Onze innovatieve, niet-invasieve technologieën, zoals ultrasound of lipotuch, endermologie, radiofrequentie en laserontharing, zijn de perfecte manier om jouw lichaam een beetje extra te verzorgen en te verfijnen.

READY4SUMMER MET VITALA

IN 6 WEKEN KLAAR VOOR DE ZOMER

Of je nu een bikini of badpak draagt - je zult er absoluut stralend uitzien! Bij Vitala te Heverlee willen we  graag samen met jou werken aan jouw schoonheidsdoelen en je helpen om het beste uit jezelf te halen. Onze innovatieve, niet-invasieve technologieën, zoals ultrasound of lipotuch, endermologie, radiofrequentie en laserontharing, zijn de perfecte manier om jouw lichaam een beetje extra te verzorgen en te verfijnen. We weten dat je er geweldig uit zult zien na een paar sessies, en daarom bieden wij jou onze Ready4Summer Challenge aan!

Ready4Summer

Ready4Summer

HET READY4SUMMER PLAN MET VITALA

  1. Week 1: Maak een afspraak met jouw Vitala schoonheidsinstituut te Heverlee voor een eerste Ready4Summer consult. Bespreek je huidproblemen en doelen met de specialist en maak een persoonlijk behandelplan.
  2. Week 2-4: Begin met je gekozen behandelingen zoals aanbevolen door je specialist. Vergeet niet om veel water te drinken en volg eventuele aanvullende huidverzorgingsadviezen van je specialist op.
  3. Week 5: Maak een voortgangsfoto en vergelijk deze met je eerste consultfoto. Vier je voortgang en ga door met je behandelingen zoals aanbevolen.
  4. Week 6-8: Ga door met je behandelingen en vergeet niet om goed voor je huid te zorgen door gehydrateerd te blijven en een gezond dieet te volgen.
  5. Week 9: Maak een vervolgafspraak met je specialist in jouw Vitala schoonheidsinstituut te Heverlee om jouw voortgang te bespreken en eventuele aanvullende behandelingen of huidverzorgingsadviezen te krijgen.
  6. Week 10: Maak een laatste voortgangsfoto en vier je reis naar een gezondere, stralendere huid, precies op tijd voor de zomer!

Met onze * Ready4Summer Challenge kunt u uw lichaam in topconditie krijgen voor de zomer en profiteren van €100 korting op een abonnement voor figuurcorrectie-behandeling naar keuze. Boek nu uw afspraak bij Vitala te Heverlee en ontdek hoe wij u op een veilige en niet invasieve manier kunnen helpen!

*Korting geldig bij aankoop van een abonnement en cumuleerbaar met verschillende abonnementen op voorwaarde dat u voor een abonnement kiest op de dag van de eerste behandeling. 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x