Promo laser

Proficiat u heeft onze promo laser gevonden

Gebruik bij het boeken onderstaande code en geniet een korting van 20% per sessie.

Tot binnenkort
Utilisez le code ci-dessous et bénéficiez d'un ristourne de 20% par session.

A bientôt
Use below mentioned code while making a reservation and benefit a discount of 20% for each session.

See you soon

code PROMLASSES *

*Deze aanbieding is geldig van 06 t/m 30 april 2023 en geldt voor een nieuwe reservering.  Deze aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen.
Vitala

Hartelijk dank voor uw interesse in het permanent ontharen met onze Alma laser! Graag geven we u wat extra informatie.

We spreken steeds vanuit onze 24 jaar ervaring. Er zijn minimum 6 behandelingen nodig zijn. Het aantal sessies hangt af van de huidskleur, haarkleur, haardikte en de belangrijkste van al is de groeifase waar de haartjes zich in bevinden. 

Na en tijdens het verloop van de behandeling evalueren we het resultaat en raden we bij de laatste sessie (van de 6 ) aan om het de volgende periode in het oog te houden en desnoods enkele bijkomende sessies te plannen. 

De prijs is per zone, en vanaf de tweede zone bieden we een korting van 20% op deze tweede zone. 

We bieden ook een abonnement aan van 5+1 gratis wat de prijs aanzienlijk naar beneden duwt. Graag ontvangen we jou voor een eerste intake, gevolgd door een eventuele eerste behandeling. Laat ons gerust weten wanneer het voor jou lukt en als je meer info nodig zou hebben.


Vitala = Totaalconcept

Ondertussen meer dan 2 decennia geleden begonnen in hartje Leuven is Vitala vandaag een toonaangevend instituut/ schoonheidssalon voor huidverbetering, afslanking en definitieve ontharing , gespecialiseerd in niet-ingrijpende/minder ingrijpende schoonheidsbehandelingen zoals Lipotouch (vetreductie: liposuctie door middel van ultrasound/cavitatie), Alma Beauty Remove diode laser voor permanente laser ontharing,  Endermologie (anti cellulite), Lipomassage, Endermolift, Microdermabrasie (Oxygeneo dermo-peel), RF Regen TriPolar, Universal Contour Wrap, massages, schoonheidsbehandelingen met producten van het gerenomeerd merk Maria Galland… kortom het body- en beautycentrum voor u!


Schoonheidssalon, privé sauna en een kapsalon … De ideale combinatie voor een druk bezette man/vrouw. Een paar uurtjes lekker relaxen met tapas en een lekkere fles cava gevolgd door een duomassage of snelle lipotouch of een andere schoonheidsbehandeling.

En als kers op de taart een hairwellness in ons Kérastase hairboutique!

Geen tijd gehad om een afspraak te maken of heeft u onverwacht een vrij moment? Dan kan u bij Vitala altijd binnenspringen. 

 

Eerlijk, informatief en gepersonaliseerd advies!

U goed voelen, begint bij u goed te informeren. Iedereen leeft anders en is immers uniek. 

Vitala

Vrijblijvende en kosteloze informatie is bij Vitala dan ook een evidentie, aangepast aan uw vragen en behoeften.

Op afspraak uiteraard, we luisteren graag naar u! 

Bel ons vandaag nog 0475 54 44 18 of 0493080807

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x