Vitala Romantic

Vitala Romantic arrangement

 Wilt u een bijzondere belevenis met uw geliefde? Met het Vitala Romantic arrangement beleven jullie een zeer mooi moment. Bekijk hier onze Vitala Romantic arrangementen:

Sweet Wellness

  • Ontvangst met bubbels en fijne chocolaatjes
  • Gebruik van onze privésauna met Finse sauna, jacuzzi, stoomcabine, infrarood, icefall
  • Producten voor selftreatment (zie hieronder meer uitleg) zijn inbegrepen

  • Badlinnen inbegrepen
  • Duur: 3 uur
Vitala Romantic

Sweet spa selftreatment

' een extra dimensie aan uw sauna- bezoek'.


Als een van de eerste in Europa kunnen wij u een primeur in lichaamsverzorging voorstellen “self treatment” De ingebouwde programma’s van de sweet spa (Relax, Purify, Tonic en Excite) in combinatie met een bij passende packing of scrub, brengen u in een sfeer van welbehagen. De combinatie van de juiste aroma’s, licht (kleur), en geluid samen met een pack of scrub brengt het geheel tot zijn recht.  Bovendien worden de pack of scrub door u of uw partner aangebracht in de sweet spa. Dat maakt self treatment en onze Romantic arrangementen zo speciaal. Ideaal voor speciale gelegenheid met je partner!

Rozenpakking

De Roos is verzorgend voor de rijpere, vochtherstellend voor de droge huid, kalmeert de gevoelige huid en werkt ontstekingsremmend op een onzuivere huid.
Roos is anti-depressief en werkt kalmerend op het zenuwstelsel.

Contra-indicatie: geen.

Bevat olie van de heerlijk geurende Damascaanse Roos 

Pakking Honing Witte Chocolade

Honing is heel vochtherstellend voor de huid, door de enzymwerking stimuleert het de huidfuncties. (honing is zeer genezend: wonden herstellen tot 10x sneller als ze met honing worden behandeld.)

De Witte chocolade geeft een luxe en zachtgeurende dimensie aan de behandeling en is rijk aan antioxidanten.

Contra-indicatie: geen.

Honing Lavendel pakking

Lavendel werkt kalmerend, vochtafdrijvend, desinfecterend, herstelt de balans tussen lichaam en geest, reinigt de huid, goed tegen hoofdpijn, allergische reacties en eczeem.

Honing is heel vochtherstellend voor de huid, door de enzymwerking stimuleert het de huidfuncties. (honing is zeer genezend: wonden herstellen tot 10x sneller als ze met honing worden behandeld.)

De Lavendel-Honing pakking is kalmerend, vochtherstellend, verbetert het aanzien van de huid en herstelt de balans tussen lichaam en geest.

Contra-indicatie: geen.

Prijs*

2 personen

Promo

€ 269,-


Sauna & Candle

Arrangement met candle-massage

  • Gebruik van sauna, stoombad, jacuzzi, infrarood cabine, icefall
  • Badlinnen
  • Fles cava met versnapering
  • Ieder een 1/2 uur candlemassage
  • Duur: 3 uur

Prijs*

2 personen

Promo

€ 308,-
extra persoon€ 175,-
1 persoon€ 264,-

 * Tijdens het weekend (vrijdag vanaf 15u), op feestdagen, tijdens de schoolvakanties (behalve zomervakantie) en 's avonds vanaf 18.00 uur is er een toeslag van € 10,- per arrangement. Vanaf 24 uur vragen wij een toeslag van € 20,- per arrangement.

Beschikt u over een BONGO of een andere voucher? Maak uw reservering zonder voucher in te geven en stuur ons een afbeelding (of nummer én activeringscode) van de voucher per mail door. Eens we deze gevalideerd hebben ontvangt u van ons een bevestiging per mail. 

Voor alle reserveringen met BONGO (voor onze privé sauna) geldt vanaf 15 oktober 2022 een supplement van €30 per boeking. Voor rug en nekmassage €10 p.p. en voor volledig lichaamsmassage €15 p.p.


5 redenen waarom de sauna gezond is voor jou?

Ervaar minder stress en meer ontspanning na een saunabezoek

Minder stress ervaren zodat je meer kan ontspannen, dat wil toch iedereen? Een saunabezoek biedt de ideale oplossing! Het is voor bijna iedereen een gezonde en natuurlijke oplossing tegen stress en bevorderd ontspanning. Naar een privé sauna gaan heeft ook positieve gevolgen voor de mentale gezondheid en weerbaarheid. Een uurtje in de sauna zitten kan je er snel weer helemaal bovenop helpen en je verlossen van alle stress dat veroorzaakt wordt door het werk. 

Je slaapt veel beter door een bezoek te brengen aan de sauna

Ik hoor je al denken, hoe kan een bezoek aan de privé sauna mijn nachtrust verbeteren? Daar is vrij simpele verklaring voor eigenlijk. De lichamelijke voordelen van een saunabezoek kan je goed vergelijken met een intensieve work-out. Uit onderzoek blijkt dat er tijdens een saunabezoek doorgaans veel endorfines vrijkomen wat zorgt voor een diepere slaap, net zoals dat bij een work-out het geval is. Bijvoorbeeld, een sessie in de sauna van 20 – 30 minuten kan al een positieve invloed hebben op het verbeteren van je slaap. Twijfel niet langer en reserveer nu je saunabezoek bij Vitala!

Privé sauna

De sauna zorgt voor een betere bescherming tegen verkoudheid

De hoge temperaturen in de sauna doen onze eigen lichaamstemperatuur stijgen. Niet veel, misschien 2 graden, maar deze zorgen ervoor dat we meer witte bloedcellen en antistoffen gaan aanmaken. Je kan het al raden, dit heeft een positief effect op het immuunsysteem. Ons immuunsysteem krijgt hierdoor een natuurlijke boost wat ons meer bescherming biedt tegen verschillende soorten ziektes zoals verkoudheid of griep. Heb je vaak last van een verkoudheid? Dan is een saunabezoek bij Vitala de ideale oplossing voor jou!

Minder spierpijn na het sporten

Voor mensen die vaak sporten is dit voordeel zeer belangrijk en toepasselijk. We kennen het allemaal toch? Na het sporten met spierpijn zitten, pijn aan de rug of zure spieren? Dat is voor niemand leuk. Door een uurtje te genieten van de sauna vindt er een versnelde doorstroom plaats van het bloed. Deze versnelde en verbeterde doorstroming zorgt ervoor dat het melkzuur in je spieren sneller wordt afgevoerd. Melkzuur is het zuur die zich na zware work-outs en inspanning ophoopt in de spieren. Het is dat melkzuur dat ervoor zorgt dat je spierpijnen krijgt. Hoe sneller dit melkzuur afgevoerd wordt, hoe beter want de spieren kunnen sneller terug gevoed worden. Ook de aanmaak van endorfines zorgt voor minder spierpijn. 

Gezonder haar en huid door sauna

Doorbloeding is enorm belangrijk als je een gezonde huid en haar wil. Door de warmte in de sauna worden er afvalstoffen afgevoerd en wordt de bloedsomloop geregeld. Dit zal ervoor zorgen dat je huid al sneller zachter zal aanvoelen en ook je haar zal meer stralen. Daarnaast wordt je huid gereinigd. De warmte zorgt ervoor dat de poriën open komen te staan en het vuil in je poriën wordt afgevoerd. Optimaal voor een prachtige huid!

prive sauna met overnachting

Er zijn dus tal van voordelen om af en toe eens in de sauna te duiken, met of zonder partner. Je kan dit doen na een intensieve work-out, maar ook als ontspanning kan je naar de wellness of spa gaan. Waar wacht je nog op? 

Ik wil nu een afspraak maken!

Heb je nog vragen?

Zit je verder nog met specifieke vragen over onze sauna? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, info@vitala.be of 0475 54 44 18.

Kan u niet genoeg krijgen over onze blog artikelen? Lees nu ook wat kost een saunabezoek? en Beauty @ Home.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x